Linkies

shoutmix

Java

Cursor

Madah Mutiara

.

.

Monday

Bercuti ke Colmar Tropicale di Bukit Tinggi dan Berjaya Hill,Pahang

Assalamualaikum... tadi penat betul berjalan-jalan ke Berjaya Hills..kami bermalam di sana 2hari 1malam...kalau nak masuk kena tempah melalui online dulu tau.. kami tempah hotel Colmar Tropicale...harga bilik dalam lingkungan RM400 ke atas.. reka bentuk hotel tersebut berpandukan stail Perancis..hehe, ala2 france.. memang cantik tau.. rasa macam dah pergi ke Perancis la pulak.. tapi,tak perlu risau nak cakap Perancis ke BI..kebanyakan pelancong datang dari Malaysia..kalau korang nak cakap BI pun tak kisah.. nak praktik la katakan.. baiklah, saya akan tunjukkan pengalaman saya melalui gambar-gambar ni yea..kalau teringin sangat nak pergi memang tak rugi la..berbaloi..

Pintu masuk utama ke Colmar Tropicale













Yeargghhh..jom lompatttttt..






Di Japanese Village


Rasa nak teroka je semua alam kat dalam hutan tu..



Sesuai untuk beristirehat dan menenangkan fikiran










 Ikut gaya orang Jepun lak..Arigato






Seterusnya,kami pergi menaiki shutter ke Animal Park





Akhirnya,kami pulang setelah habis pengembaraan ke semua tempat...alang2 dah sampai baik jalan-jalan walaupun ke ceruk..hehe..







3 komen:

zakirasli .. said... BALAS

Assalamualaikum, saya singgah sambil follow blog best mcam blog ni :D

Zik said... BALAS

@zakirasli .. terima ksh..segala info akn trus dikongsikan...

intan mohamad said... BALAS

as salam...sy b'blogwalking...jemput ke blog sy =)

http://intan-mohamad.blogspot.com/2013/07/shaklees-product-prices.html

Post a Comment