Linkies

shoutmix

Java

Cursor

Madah Mutiara

.

.

Thursday

My Journey in Kuala Lumpur

15 June 2010

Akhirnya,dapat juga bercuti di Kuala Lumpur..Itupun dah biasa sangat pergi di sana....Ingatkan nak pergi ke tempat yang lain daripada yang lain,rupa-rupanya pergi Kuala Lumpur je...Takpe la janji dapat jalan-jalan daripada duduk termenung kat rumah...

Kami bercadang nak pergi ke Plaza Low Yat sebab adapter rosak...Plaza ni terletak di Lorong Bulan 1,Jalan Bukit Bintang...Kepada mat2 komputer,korang boleh la pergi usha tempat tersebut yang paling syok sekali bagi peminat IT...Barang-barang di situ semuanya murah,tapi korang kenalah pandai tawar-menawar bagi mendapatkan harga yang kurang....Lain tempat lain harga,jadi meronda la sekitar tempat tersebut...Contohnya Cooler Pad berharga RM 8.00,Adapter RM 75.00 dan Mouse RM 18....Semua harga berikut telah ditawarkan daripada harga sebenar....















Plaza Low Yat

Keesokan pagi,kami telah melawat Muzium Negara yang mempamerkan `Keranda`...Tiket masuk adalah RM2.00 bagi orang dewasa dan percuma bagi kanak-kanak bawah 12 tahun...Korang rasa gerun ke bila dengar keranda???Bukan hantu tapi khazanah keranda yang digunakan oleh manusia berkurun-kurun tahun lamanya...Tak tau la samada tulang tersebut betul ataupun palsu....Rasanya betul kot...Hehehehe....Sound effect dan background pun bagus....Ada keranda yang berharga RM500.000 iaitu emas 14-karat....Jangan curi nanti kena catch baru tau...


Keranda Emas 14-Karat
Pengkebumian Perahu
Ini mayat bukannya hantu

Keranda Kayu Balak

2 komen:

meFaNa said... BALAS

kerande..scary..

ArJuNtaI said... BALAS

nnt bila da sampai msanya msuk keranda gak....
wt pe nk takut...
takut pd Allah..

Post a Comment