Linkies

shoutmix

Java

Cursor

Madah Mutiara

.

.

Saturday

Kem EasyMath kt SMS Teluk Intan

21/12/10 yg lalu aku ada kem Easy + Math kt Sekolah Menengah Sains Teluk Intan.....kemnya diadakan selama 4 hari...rasa gemuruh pun ada jgk bila sampai je kt skola ni....aku sertai kem ni sbb nak isi masa lapang dan ingin mengetahui cara termudah dlm +math.....penceramahnya ialah En. Ishak dan En. Azhari....bayarannya pun berpatutan iaitu RM 120 seorg....ramai jgk la yg hadir hari tu.....mcm2 muka yg aku tengok....ada yg dtg dr Ipoh,Pahang,Melaka dan N. 9....Johor xde sbb pusat EasyMath ada kt sana....bila dh habis daftar nama kt kantin,aku dpt dom C3....ni la first time aku tidur kt bilik asrama....bilik tu mempunyai 16 katil je.....aku pun berkenalan dgn kwn2 dlm bilik tu...baik2 sumenya....

Time blaja +math...rajin je diorg....
ini la penceramahnya....mmg sempoi....
Aktiviti yg berfaedah yg kitorg main pd waktu ptg....
Wah,mmg ada gaya mengelecek bola....


Izzat bertapa kt ats batu...
mcm tugu pun ade gak...tugu akmal....
Badrul :)
gaya sama dgn gmbr kt baju tu..

Bad kena buli!!!lakonan je tau.....
group C3....
kami boleh berjaya....yeah... :)
banyak formula mudah yg aku pelajari....sampai ada formula yg panjang2 aku buat dulu jd dua step je.....mmg  x caya la aku....kt skola xde ajar pon step yg mudah camni.....klu cikgu ajr stepnya,1 kelas dpt A dlm SPM taun dpn....


2 komen:

Aisyah humaira said... BALAS

best an g kem tu :)

kenshiz said... BALAS

UNDIAN DI buka!
Jom Menang Domain .com dari http://jomkongsi.info/blog

http://www.facebook.com/jomkongsi/posts/184543851572160

Post a Comment