Linkies

shoutmix

Java

Cursor

Madah Mutiara

.

.

Sunday

Persediaan SPM :P

Tahun ni aku SPM...pejam celik pejam celik dah masuk form 5...umo pun dah meningkat....
ok...bila form 5 ni mesti bnyk benda nk kena buat....sama mcm form 3 dulu....sibuk memanjang bila tiba pekse PMR/SPM...tapi,taun ni lagi sibuk drpd taun sebelumnya...SPM ni la yg menentukan arah tuju kita pada masa dpn...lebih2 lagi bila jd pljr senior kt skola...pegang jawatan yg tinggi2 dlm kokurikulum.....markah kokurikulum ni amat penting tau....10% markah ni diambil dlm SPM....nmpk je ckit tapi bnyk mempengaruhi....klu nak masuk universiti kena la aktif kokurikulum....

**************

skrg,aku amik kelas tusen kt Setia Ilmu...subjek pun bnyk jugak la yg aku amik....biasanya aku amik yg pyh2 je mcm physic,chem dan bio...subjek sains sumenyer....tapi,taun ni aku amik sume subjek....chem,physic,bio,+math,math modern,BI.....xpe la,bak kata pepatah 'bersusah-susah dahulu,bersenang-senang kemudian'....pening2 pun ade gak la....lebih2 lagi bila tiba bab sains....sekurang-kurangnya ada la pengetahuan dlm bidang sains...bnyk perkara baru yg aku ceburi dlm sains ni walaupun pyh....sekadar cukup2 makan je....he3...klu blaja hari ni aku igt,bila pekse je terus lupa...dah la bnyk subjek nak kna igt formula....nak ulang kaji tu x usah ckp la,mmg xde mood nk wt...kadang2 tu rajin jgk tp sekejap je...selak2 buku pastu ZzZZzzZzz......

6 komen:

Afzainizam said... BALAS

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

Bersusah susah dulu bersenang-senag kemudian betul tuuuuu tak pelahhhh itukan pengorbanan yang perlu kita lakukan kalau nak berjaya

Zik said... BALAS

@Afzainizam terima kasih ye..

NAA said... BALAS

Good luck boy~~!!
blajar elok2...

Encik Blogger said... BALAS

belaja leklok

Heidi Shafiq said... BALAS

good luck beb.. :)

Zik said... BALAS

@Heidi Shafiq okay bro..

Post a Comment