Linkies

shoutmix

Java

Cursor

Madah Mutiara

.

.

Sunday

Jualan buku di PWTC :)

Aku pegi PWTC dari Sg.Besar ke KL...singgah jap kt rmh nenek...kalau dr perak lagi la jauh...dulu pernah ade pameran buku pada tahun sebelumnya...xde la sesak sangat berbanding tahun ni...tahun ni memang sesak giler la...pamerannya bukak pada pukul 10.00 pagi....yang paling ramai pengunjung adalah perempuan...diorg ni mmg banyak beli buku novel...novel yg paling top sekarang ni ialah M.A.I.D....novel ni top 1 tau...aku ni bukannya minat sgt ngan novel,tau ckit2 je...he3..
Aku cuma beli majalah APO?...
majalah ni mmg syok...dpt free 2 majalah dan beg dengan harga RM 5 ...mana x eppynyer...dah la majalah terkini...mmg terus beli la...
pastu aku beli buku past year Mathematics, Physic dan Biology...nak beli AddMath dh abis stok...huhu...

smart x begnya..
Depan
Belakang

4 komen:

Kumbang Jingga said... BALAS

novel maid tu memang best..my next list novel utk dibace hehehe...aku baca novel hehe

MyraRahim said... BALAS

adeh, tak sempat menjengah ke sini. dah habis kan..?

Amira Chan said... BALAS

Thanks menyinggah. Singgah balik dan follow awak. :D

asfz lily said... BALAS

halamak ai...best seh!!
dah la i ni suka baca novel..kui3..
eh2..tak2..suka baca komik..mesti murah kan tyme ni.. =.=

Post a Comment